De beste verzenddoosjes voor webwinkels 

Elke webwinkel staat voor de uitdaging om de bestelde producten op tijd en zonder beschadigingen bij de klant af te leveren. Dit is tegenwoordig soms erg lastig omdat tijdens het transporteren producten snel beschadigd kunnen raken. Dit heeft er vaak mee te maken dat transportbedrijven niet zuinig omgaan met de pakketjes, maar ook komt het voor dat producten niet op de juiste manier verpakt worden. Als producten niet op de juiste manier verpakt worden dan kunnen de producten in de verpakking zich verplaatsen en daardoor kan tijdens het transporteren van de bestellingen ook beschadigingen ontstaan. Hier vind je meer informatie over de beste verzenddoosjes voor webwinkels. 

 

Standaard verpakking dozen 

Iedereen kent de standaard verpakking doos wel die gebruikt wordt voor het verzenden van producten. Deze dozen zijn geschikt voor het verzenden van producten omdat ze in de meeste gevallen zeer stevig zijn maar ook verkrijgbaar zijn in duizenden verschillende formaten. De kans is dus erg groot dat je een doos vind waar een product perfect in past zonder dat er teveel speling is. Zoals je inmiddels al weet kunnen producten beschadigen als de mogelijkheid bestaat dat ze kunnen verschuiven. Dit kan je verhelpen door verpakkingsdoosjes op maat aan te schaffen. Verpakkingsdoosjes zijn zeker niet prijzig en kan je het beste aanschaffen in grote oplage om de kosten te drukken. Ook kan je het beste alleen verpakkingsdoosjes aanschaffen bij een groothandel. Hierdoor ben je vrijwel altijd automatisch verzekerd van de goedkoopste prijs maar ook van de beste kwaliteit aangezien dit zeer belangrijk is. 

 

Kleine verpakking

Het kan wel eens voorkomen dat je kleine producten verkoopt en dat je voor deze producten eigenlijk geen gepaste verpakking kan vinden. Je kan dan het beste gebruik maken van gondeldoosjes en deze met de brievenpost laten verzenden. Door het gebruik maken van gondeldoosjes weet je namelijk zeker dat de producten niet kunnen verplaatsen en de kans vele malen groter is dat ze onbeschadigd bij de klant aankomen. Dit is namelijk erg belangrijk om de klant weten te behouden want klanten kopen liever iets bij een concurrent als een bestelling beschadigd is aangekomen. 

 

Waar kan je verpakkingen aanschaffen?

Het is erg verstandig om alleen verpakkingen aan te schaffen bij een groothandel dat zich daar voornamelijk op richt. Hierdoor ben je namelijk verzekerd van de beste kwaliteit en dat is namelijk zeer belangrijk. Ook weet je zeker dat je bij een groothandel goedkoper uit bent dan bij een normale winkel en dat is natuurlijk ook logisch. 

 

Geef een reactie