AndersSamenwerken
AndersSamenwerken
AndersSamenwerken
AndersSamenwerken.nl is een website
over nieuwe werkconcepten inclusief
openhartige interviews met professionals
die de voordelen en uitdagingen delen
over efficiënt en slimmer samenwerken.
Jan Willem van Capelleveen
Home  |   Over  |   In de media  |   Copyright  |   Contact  |   Ebook  |   Nieuwsbrief
#anderssamenwerken logo

In de media

AndersSamenwerken.nl in de media.

AndersSamenwerken in de media

Regelmatig word ik, Jan Willem van Capelleveen, de initiatiefnemer van AndersSamenwerken.nl, benaderd om mjn mening te geven over Het Nieuwe Werken, samenwerken en productiviteit. Soms leidt zo'n verzoek tot een publicatie in de media. Op deze pagina vind je een selectie van publicaties waaraan AndersSamenwerken heeft meegewerkt.

24/7 personeelsblad van de politie

In juli 2016 werd ik gevraagd om een bijdrage te leveren aan het personeelsblad van de politie (24/7, nr. 37 juni 2016, oplage: 70.000 exemplaren). Voor het artikel 'Te laat' werd ik gevraagd een tip, reactie of mening te geven. Er was plaats ingeruimd voor korte en krachtige quote (zie afbeelding).

Binnenlands Bestuur

Naar aanleiding van het CBS-onderzoek over de (incidentele) thuiswerkers werd ik gevraagd om mijn mening te geven op het volgende onderzoeksresultaat: 'van de werknemers die incidenteel thuiswerken geeft 61 procent aan dat familieactiviteiten er weleens bij in schieten vanwege het werk'. Mijn reactie lees je in het artikel Werkgever verantwoordelijk voor problemen thuiswerken van 25 januari 2017 op de site van Binnenlands Bestuur (zie afbeelding).

Wat kan AndersSamenwerken.nl voor jou betekenen?

Iedereen mag mij verzoeken om een interview of reactie op een stelling over Het Nieuwe Werken, samenwerken of productiviteit. Je kunt contact met mij opnemen via e-mail.

Bijgewerkt op 26 januari 2017